COMUNICAT DE PRESA BFCB

Share this
Luni, 22/07/2013

Nimic nu poate egala o intalnire cu stelele fotbalului mondial!
Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Tonyo de la Cruz vin pe plaja de la Costinesti,
Miercuri, 24 iulie cu ocazia evenimentului dedicat inaugurarii Barça Fan Club Bucarest, Ambasada FC Barcelona in Romania
Barça Fan Club Bucarest organizeaza la Costinesti un eveniment de exceptie, unic pentru Romania, care va marca inaugurarea Barça Fan Club Bucarest, clubul oficial de fani al FC Barcelona in Romania, miercuri 24 iulie 2013.
Evenimentul va cuprinde o suita de manifestari la care sunt invitate personalitati din mediul sportiv, politic si cultural din Spania si Romania.
Aceasta zi dedicata gloriei, prieteniei si fair play-ului va debuta la ora 10.30, cu vizita personalitatilor la Centrul de Primire a Copiilor in Regim de Urgenta din strada Alunis, numarul 4, Constanta.
Incepand cu ora 13.00, in lobby-ul central al hotelului Vox Maris Grand Resort, situat in statiunea Costinesti, va avea loc o conferinta de presa, prilej cu care se va anunta inagurarea in Romania, a BFCB, clubul de fani al FC Barcelona in Romania si proiectele pe care si le propune organizatia, impreuna cu partenerii sai. Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi si Tonyo de la Cruz vor da autografe la sfarsitul conferintei de presa.
La aceasta intalnire cu presa vor participa:
Dl. Pau Vilanova, Director al FC Barcelona, Conducator al cluburilor de fani la nivel mondial
Dl. Manel Batista, legenda vie a FC Barcelona
Dl. Tonyo de la Cruz , o glorie a fotbalului catalan
Dl. Gheorghe Popescu , fost capitan al FC Barcelona intre ani 1995 si 1997
Dl. Gheorghe Hagi, fost jucator al FC Barcelona, socotit cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile, „regele” fotbalului romanesc, si legenda a fotbalului mondial
Dl. Ionel Blanculescu, Presedinte al Barça Fan Club Bucarest si Consilier Onorific al Primului Ministru Victor Ponta
Dl. Xavier Marco, Vice-Presedinte, Membru al Comunitatii Spaniole de Afaceri in Romania
Plaja Costinesti va gazdui in dupa-amiaza zilei de 24 iulie, in prezenta acestor mari personalitati ale fotbalului mondial, jocuri de plaja, concursuri tematice si o tombola cu premii surpriza, acordate de BFCB si partenerii sai.
Ziua se va incheia tot pe plaja, in Gossip Summer Residence Club , incepand cu orele 21.00, unde sarbatoarea fotbalistica, cu ocazia amicalului verii dintre FC Barcelona si Bayern Munchen va fi celebrata cu fast si voie buna.
Va asteptam cu drag sa va alaturati noua!