S-A CONFIRMAT! INTALNIREA PONTA-MERKEL APRECIAZA LEUL - ZIUANEWS.RO

Share this
Marti, 11/06/2013

Dezăluirea făcută pentru ZIUAnews de consilierul onorific al premierului, Ionel Blănculescu, s-a confirmat. Leul s-a apreciat astăzi, odată cu vizita oficială a delegației conduse de Victor Ponta în Germania, unde se vor întâlni inclusiv cu Angela Merkel. Ionel Blănculescu ne-a spus, vineri, că întâlnirea Ponta-Merkel va conduce la o creștere a puterii leului, deoarece investitorii vor fi atrași de țara noastră. Acest lucru s-a confirmat astăzi, când euro a ajuns la valoarea de 4,5224 lei, în timp ce vineri avea cel mai ridicat nivel din ultimele nouă luni, respectiv de 4,5535.

Consilierul onorific ne-a precizat că leul se va aprecia și mai mult în zilele următoare, datorită vizitei oficiale a premierului în Germania. Dezvăluirea făcută pentru ZIUAnews de către Ionel Blănculescu a atras atenția tuturor, fiind preluată de mai multe posturi de televiziune.

Victor Ponta se va întâlni luni și marți cu investitori germani și cu Angela Merkel. „Partea principală este legată de relaţiile economice. Am întâlniri cu mari investitori germani interesaţi să investească în România. Cred că e lucrul cel mai important - să avem locuri de muncă, mari firme germane care continuă să investească în România. Şi, după această parte economică, vin relaţiile politice la nivel european şi regional”, a declarat premierul.

http://www.ziuanews.ro/stiri/s-a-confirmat-intalnirea-ponta-merkel-apreciaza-leul-95260