AM DAT MANA SI AM VORBIT CU PRESEDINTELE GRUPULUI BILDERBERG, CEA MAI PUTERNICA PERSOANA DE PE PLANETA

Share this
Duminica, 16/10/2011

Uneori ti se intampla lucruri pe care nu puteai sa le imaginezi cu ceva timp in urma, ce tin  mai mult de alte resorturi, decat de cele lumesti, omenesti, cu care suntem obisnuiti.

Vineri seara, in atmosfera sobra si in acelasi timp distinsa a Bancii Nationale a Romaniei, am avut privilegiul, alaturi de elita restransa a tarii noastre, din principalele domenii de activitate, in special financiar, sa particip la un eveniment, unic probabil in viata mea.

Am respirat pentru cateva ore acelasi aer cu cel mai puternic om al planetei, Presedintele Grupului Bilderberg, Vicontele Etienne Davignon, care a expus o tema fundamentala a spatiului european, vizand existenta Uniunii Europene si a monedei comune, euro.

Nu voi analiza problematica dezbaterii la care am participat, poate fi preluata din presa, cu siguranta va spun ca nu sunt elemente nici noi, nici necunoscute, dintre cele expuse, ci as vrea sa subliniez cateva aspecte legate de participanti, de personalitatea acestora.

In special, profilurile a doua personalitati s-au evidentiat si m-au marcat, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, dl. Mugur Isarescu si Presedintele Grupului Bilderberg, Vicontele Etienne Davignon.

As dori sa fim convinsi de un adevar axiomatic si anume, venirea Presedintelui Grupului Bilderberg in tara noastra, nu are nimic a face cu Romania, ci cu personalitatea Guvernatorului BNR, dl.Mugur Isarescu.

Respectul de care se bucura dl.Mugur Isarescu in Europa si in special in lume, bazat pe elemente pe care nu le dezvolt acum, a facut posibil ca, in decursul unui an de zile, in Romania sa-si desfasoare activitatea specifica Trilaterala, organism al Grupului Bilderberg si Presedintele acestui grup mondial sa fie prezent la Bucuresti, pentru a conferentia pe teme fundamentale, cu care se confrunta omenirea la acest moment.

Avand in vedere cele de mai sus si multe alte ratiuni, consider ca este creata masa critica pentru ca, Guvernatorul BNR sa devina Prim-ministrul Romaniei, sa gestioneze in acelasi timp si de pe aceeasi pozitie, atat politica bugetar-fiscala, cat si cea monetara, iar deciziile luate sub forma ordonantelor de guvern sa aiba putere de lege, nemaiputand fi cenzurate de Parlament. Desigur, daca se vrea, se poate, nu putem invoca Constitutia atunci cand ne confruntam cu o stare de forta majora.

Aura acestei personalitati, interferenta cu aurele altor personalitati de genul celei a Presedintelui Grupului Bilderberg sau a altora ca acesta, care impart puterea pe plan mondial, ar putea readuce Romania pe orbita statelor care conteaza.

Este un gand, o dorinta, o necesitate, atat pot genera de pe pozitia in care ma aflu astazi, de simplu consultant financiar.

Daca insa vor reverbera cu aceste ganduri alte personalitati ale Romaniei, cu pozitie si putere cu mult mai importante decat ale mele, atunci exista o sansa sa se intample imprevizibilul, ce-ar putea sa sprijine tara noastra, aflata intr-o foarte dificila situatie economica si morala.

Discutiile personale pe care le-am purtat cu Presedintele Grupului Bilderberg, in special in ceea ce priveste proiectul avansat de mine, prezent si pe acest site, de management al datoriilor suverane, la nivelul Uniunii Europene, mi-au confirmat atat profilul pe care mi-l creasem pentru aceasta personalitate mondiala, cat si asteptarile, care va dati seama cat de inalte si exigente erau, prin faptul ca, nu numai ca a inteles foarte rapid esenta respectivului proiect, insa m-a si incurajat, in a-l promova, printr-un subliminal, de ce nu?

Mai mult, am fost incurajat sa-i transmit pe e-mail intregul mecanism si iata-ma ca sunt in pozitia de a coresponda cu cel mai puternic om de pe planeta.

Greu de crezut, insa adevarat !

De aici si credinta ca Romania poate renaste, poate conta in Uniunea Europeana, ca i se poate intampla si acestei tari ceva cu totul si cu totul iesit din comun, asa cum mi s-a intamplat si mie.

Mai pe scurt, totul este posibil, insa, numai sa ai credinta in aceasta posibilitate si capacitatea de a o genera.

Comentarii

de ce mereu ,valorile,..

Inca o data Domnule Ministru s-a adeverit ca valorile noastre sunt auzite si ascultate intai de cei de dincolo ..,IN TARA TOTI SUNT SURZI SI MAI ALES FFFFF PLINI DE EI ,pentru a auzi si accepta propunerile valoroase !!
Multumiri ,pentru tot ce faceti ,FELICITARI , pentru recunoasterea internationala a propunerilor dumneavoastra si va rog ,eu un umil muritor de rand ,adunati-va fortele si spuneti ,.spunti ,poate va veni ziua ,cand se va si aplica ceea ce propuneti si ne va fi mai bine,sau macar nu ne va fi mai rau decat acum ....!
Mie personal imi ajuta sa va aud ,recunosc ca de la o vreme nu am pierdut nici o aparitie a dumneavoastra -indiferent de emisiune si de ora si .mai recunosc :Explicatiile dumnevoastra ma ajuta sa inteleg ce se intampla si sa aplic ceea ce ne sfatuiti ,asta desigur la microuniversul meu !

clubul are multi membrii!!!!

Domnule Ministru .......
la alta scara ....desigur, traim si noi muritorii de rand ,aceasta stare cand dumneavoastra,dupa parerea mea ,cel mai rational si cel mai profund evaluator al situatiei financiare ,dintre cei care au curajul sa-si sustina punctul de vedere in fata tuturor si sa se expuna judecati imediate /emotionale ( --am evitat sa spun rautatilor) partenerilor de discutie ,aproape zilnic ,.....,raspundeti intrebarilor noastre sau si mai mult, cand ne apreciati "spusele".

Va rog, continuati sa spuneti ,zi de zi ,ceea ce considerati a fi solutia depasirii acestei situatii ,intr-o zi ,CINEVA o sa implementeze ceea ce propuneti ....pentru ca numai asa putem depasi situatia .